Om Oss

VÄLKOMMEN TILL SVENSK HÄLSA SOM ÄGS AV NORDISKA SUPPLEMENT AB

Nordiska Supplement AB är ett företag som är startat av två bröder med flera års erfarenhet inom hälsokostbranschen. Brödernas huvudsakliga vision med varumärket Svensk Hälsa är att tillsammans handplocka ut marknadens mest högkvalitativa hälsokostprodukter och samla dem under ett tak. 

Våra tillverkare har jobbat med att undersöka hälsokostprodukter sedan 1988 tillsammans med flera elitidrottare och TV-profiler i Sverige. 

Produkterna tillverkas enligt HACCP regler och produkterna packas enligt GMP standard. Produktionen av våra produkter är likvärdig med läkemedel och vår utrustning är state-of-the-art. Vi använder bara beprövade ingredienser godkända av EFSA och enligt Novel Foods lista. Lokalerna kontrolleras kontinuerligt av Miljökontoret på uppdrag av Livsmedelsverket. Alla ingredienser analyseras noggrant.

Under senare år så har våra tillverkare utvecklat en hel rad hälsokostprodukter och kosttillskott för tränande samt tillhandahållit handplockade produkter av hög kvalité från andra märken. Vår affärsidé är att göra jobbet åt våra kunder och välja ut eller tillverka de bästa produkterna av alla kategorier. Har vi proteinpulver, Omega-3, nyponpulver osv så är det hög kvalité utan manipulering. Vi undviker syntetiska ingredienser så långt vi kan.

Vi hoppas att Du som kund skall uppskatta våra produkter lika mycket som vi gör!